Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuwsoverzicht

Op deze pagina vindt u alle nieuwsberichten van Tecona

TECONA opleiding: PED 2014/68/EU

De PED is de richtlijn voor fabrikanten van drukapparatuur, Richtlijn Drukapparatuur (2014/68/EU). Hier is een rol weggelegd voor de hele toeleveringsketen(fabrikanten(gemachtigden van), importeurs, en distributeurs van drukapparatuur). In de PED 2014/68/EU is daarom o.a. de term “marktdeelnemers” opgenomen en zijn wettelijke verplichtingen vastgesteld voor elk van hen.

Op een praktische wijze zal hier op ingegaan worden tijdens de training aan de hand van voorbeelden, waarbij veel aandacht aan de invulling van (geharmoniseerde) normen wordt geschonken.

Voor wie is deze training interessant?
Voor (kwaliteits)managers, inspecteurs en medewerkers die betrokken en/of verantwoordelijk zijn voor het voldoen aan technische eisen, wet- en regelgeving aangaande CE markering van drukapparatuur.

Op basis van het aantal aanmeldingen en de geografische spreiding zal, per training, een centrale locatie bepaald worden waar de training(en) gaat plaatsvinden zodat iedereen zo min mogelijk reistijd kwijt is.

Wilt u meer weten of uw medewerker(s) aanmelden voor één van de trainingen, stuur dan een e-mail naar info@tecona.nl of bel met  +31 (0)88 090 35 00.


Terug naar overzicht